Ik ben ooit gestart met een webshop in trouwartikelen. Maar sinds onze kinderen er zijn is kinderkamer styling mijn grote hobby geworden. Het eerste product dat niks met trouwen te maken had is de herinneringsdoos. Het is natuurlijk ook erg leuk om allerlei accessoires in deze doos te bewaren. Daarom vertel ik jullie graag meer over dit nieuwe product; het houten tandendoosje met naam.

Eigen gravering in het houten tandendoosje

De lat voor mezelf leg ik altijd erg hoog. Soms een beetje te hoog haha. Herkenbaar? Het is een valkuil te kritisch te zijn op jezelf of de producten die je maakt. Anderen vinden het vaak al prachtig als je er zelf nog niet helemaal tevreden over bent.

Tsjaa ik zou liegen als ik nooit wat op Alibaba koop waar zowat alles te koop is. Zelf hou ik eigenlijk van unieke producten. Dit zie je terug in de producten die ik maak met Joehoee.nl. Bijna alle producten zijn met een persoonlijke gravering. Ook dit leuke houten tandendoosje kun je laten graveren. Elk idee voor een gravering is mogelijk, je stelt het tandendoosje met naam zelf samen.

Meestal graveer ik dit doosje met alleen een naam. Er past natuurlijk niet al te veel tekst op. Maar een eigen ontwerp is zeker wel mogelijk. Een combinatie van een naam met een datum wordt vaak gekozen. Je kan bijvoorbeeld denken aan de geboortedatum of voor de datum dat de eerste melktanden eruit waren.

“Geen inspiratie? Geen probleem, natuurlijk is het ook mogelijk om de deksel van het houten tandendoosje niet te graveren.”

Andere herinneringen bewaren

De herinneringsdoos is een geschikte doos om spullen in te bewaren van verschillende momenten. Denk aan je vakantiefoto’s na een wereldreis of als plek om herinneringen aan de bruiloft te bewaren.

Herinneringsdoos na overlijden

Het is een mooie doos om het als herinneringsdoos na overlijden te bewaren. Alle spullen die je herinneren aan een overleden dierbare bewaar je zo op een fijne plek. Door de mooie afwerking van de doos is het geen probleem om hem in je woonkamer te laten staan.

Zo pak je in een klein moment de doos er weer even bij en laat je de spulletjes door je handen gaan om herinneringen op te halen. De doos is net zo goed ook te gebruiken voor herinneringen aan je bruiloft of een bijzondere wereldreis.

Herinneringsdoos aan geboorte

Ook als geboortekist is de doos erg geschikt. De eerste jaren van een kind vliegen voorbij, zeker de kraamweek en het eerste jaar. Voor je het weet loopt de kleine door de kamer. Ik weet nog zo goed dat ik mijn hele woonkamer moest checken. Wat was te gevaarlijk om te laten staan? Wat kan de kleine in haar mond stoppen? Interieur styling in ieder geval een stuk makkelijker zonder kinderen;)

Veel spullen herinnerden mij aan de eerste jaren van mijn kind. Items worden pas waardevol als een bepaalde periode voorbij is. De eerste kleertjes en de eerste knuffel wil ik echt goed bewaren. Een oude schoenendoos voor zulke waardevolle spullen vond ik niet echt een optie. Vandaar dat de geboortekist er is gekomen.

Origineel kraamcadeau?

Een compleet setje is ook een leuk ‘kraamcadeau met naam‘ die je kan geven aan aan een kennis geven? Dan is het leuk om elementen van het geboortekaartje terug te laten komen in de geboortekist en het op tandendoosje van hout.