Ringkussen

Ringplankjes

Handgemaakt ringkussen

In mijn aanbod vind je allemaal handgemaakte, alternatieve, moderne ringkussens voor een goede prijs met net iets andere materialen en kleuren dan normaal. Een mooi ringkussen kan niet ontbreken op je trouwdag. Ze zijn er in alle vormen en maten. Joehoee biedt een leuk alternatief voor een standaard ringkussen. De keus is dus oneindig en moet maar net bij je passen. Op Joehoee.nl heb ik een uniek aanbod aan ringkussens die nergens anders in Nederland te vinden zijn. Voor mijn eigen bruiloft wilde ik iets unieks, iets anders dan een traditioneel stoffen kussen. Deze creativiteit heb ik doorgezet in het aanbod op deze website. Daarnaast zijn ze allemaal te personaliseren door de ringkussen te bestellen in de kleur die past bij jullie dag of met een persoonlijke tekst.

Aanbod ringkussens

De ringkistjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en helemaal naar jullie wens te maken. Maak het ringkistje nog persoonlijker door jullie namen of tekst er in te laten graveren. Als materiaal voor het ‘kussen’ is zacht gebroken wit materiaal gebruikt. Bij het product staan voorbeelden van bestellingen. Doe hier je inspiratie uit op en neem in plaats van een ringkussen een ringkistje.

Nieuw in de collectie is het harten ringkussen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het hart is een kanten of jute doek gespannen. Jullie ringen bevestig je met een lint aan het hart. Met een eenvoudige knoop zijn de ringen gemakkelijk los te maken. Uniek in Nederland en een mooi alternatief zijn de houten ringkussens. Kies voor een naturel kleur hout of voor een kleurtje van schoolbordverf. Door het schoolbordverf kun je er je eigen draai aan geven maken zodat hij past in de stijl van jullie bruiloft. Binnenkort, naast groen, ook te verkrijgen in het roze of grijs.