Hi! Ik ben Lydia.

Ik ben Lydia Lantinga, het gezicht achter Joehoee.nl. In 2013 schreef ik mij in bij de KVK om mijn eigen bedrijf te beginnen, dit vond ik enorm spannend. Lang twijfelde ik over een nieuwe studie volgen of mijn creatieve talenten gebruiken. De creativiteit heb ik niet van een vreemde, mijn vader schildert graag en mijn moeder maakte vroeger veel van onze (verkleed)kleding en nog steeds maakt zij graag voor al mijn neefjes en nichtjes sloffen of maakt ze leuke knuffels.

In 2012 trouwde ik met de liefde van mijn leven en had toen heel veel versiering zelf gemaakt / bedacht. Maar na ceremoniemeester te zijn geweest op de bruiloft van mijn zwager en schoonzus, een jaar later, ging het balletje echt rollen.

Creatief zijn is mijn passie en dit pas ik graag toe op de fase van mijn leven. Zo begon ik na de bruiloften van onszelf en familie met Joehoee.nl. En sinds ik kinderen heb; Judah, Feline en Nore, kriebelde het om leuke creatieve producten te maken en toe te voegen om mijn eigen kinderen hun kamers aan te kleden en herinneringen te bewaren. Binnenkort zie je meer en meer kids producten op Joehoee.nl, voor bijvoorbeeld de kinderkamer maar ook als uniek kraamcadeau.

Ik hoop je enorm blij te maken met één van mijn producten. Ben jij ook een creatieveling en heb je een leuk eigen idee? Neem contact met me op en ik help je graag verder.

Liefs Lydia

Contactformulier