Houten naamslinger rond - joehoee.nl

Zoek je een leuk kraamcadeau met naam? Joehoee.nl heeft leuke producten. Van een geboortekist tot leuke naambordjes. In deze blog zetten we onze meest verkochte kraamcadeau’s met naam op een rijtje voor jou. Alle producten zijn gepersonaliseerde kraamcadeaus. Je hebt alle ruimte om een eigen ontwerp te maken.

Geboortekist voor alle herinneringen

Een kist om als ouders alle herinneringen aan het eerste jaar in te bewaren. Graveer deze geboortekist bijvoorbeeld de geboortedatum en naam van de baby. Een cadeau dat de ouders enorm zullen waarderen. Met dit kraamcadeau bewaren ze alle waardevolle herinneringen op 1 plek.

Naambordje van hout

Dit naambordje kun je personaliseren zoals je wilt. Een bijzondere tekst of een naam en de geboortedatum van de baby. Het kleedt de babykamer leuk aan.

Naamslinger

Als ouders ben je trots op je kind en de gekozen naam. Een gepersonaliseerd kraamcadeau krijgen met deze naam is vaak erg leuk. Deze slinger kleed een babykamer leuk aan. Ook in de woonkamer of voor het raam is een leuke plek om de slinger op te hangen.

Tandendoosje met naam

Erg populair kraamcadeau met naam is dit tandendoosje. Een gepersonaliseerd cadeau met de naam van de baby. Om straks de eerste tandjes in te bewaren. Leuk om te geven als setje met een herinneringsdoos.

Waarom een unieke kraamcadeau met naam van Joehoee.nl

Gepersonaliseerd cadeau

Onze producten zijn van hoge kwaliteit hout en volledig handgemaakt in Nederland. Graveer de naam van het kindje en eventueel meer details zoals gewicht, lengte of doopnamen. Een gepersonaliseerd kraamcadeau bewaar je natuurlijk veel beter dan een niet persoonlijk kraamcadeau.

“TIP: graveer ook een element van het geboortekaartje op een van de producten”

Over een geboortekaartje is vaak erg goed nagedacht. Over elke letter is goed nagedacht. Daarnaast is de style vaak er persoonsgebonden. Wat de kraamouders echt zal verrassen is als je elementen van het geboortekaartje ook in de deksel laat graveren. Hiernaast een mooi voorbeeld van een kraamvogel wat van het kaartje is overgenomen en op het kraamcadeau is gegraveerd.

Kies jouw favoriete lettertype of upload een eigen ontwerp

Je hebt keus uit verschillende lettertypes waarin je de tekst kan graveren. Ben je erg creatief dan kan je ook een eigen ontwerp uploaden om op de kist te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een element van het geboortekaartje of een ander creatief idee.

Geef een setje

Als je helemaal hét meest persoonlijke kraamcadeau wilt, geef dan een setje. Bijvoorbeeld het tandendoosje bij een geboortekist. Hierop kan je ook het logo van het kaartje of de naam van de baby laten graveren. Gegarandeerd dat je de kraamouders verrast een aanmoedigt bewust stil te staan bij alle momenten die ze met hun baby mee gaan maken.

Genoeg ruimte voor veel herinneringen

Door de open indeling is er veel ruimte om eigen herinneringen te bewaren. Of het nou de eerste eerste kleertjes of de eerste tekeningen zijn, er past veel in. Lees in de volgende link welke 5 items niet kunnen ontbreken in deze geboortekist.

Handwerk en duurzaam

Als Joehoee staan we voor unieke producten met een hoge kwaliteit. De producten komen niet uit china en zijn van goede kwaliteit. Zo is de geboortekist van eiken of berken veel duurzamer qua materiaal en levensduur dan concurrenten. Het is geen Chinese import kwaliteit en volledig gemaakt op Nederlandse bodem.