Houten manchetknopen

Een setje houten manchetknopen mogen niet ontbreken bij je outfit. Kies jij voor manchetknoppen met je eigen initialen? Laat je eigen tekst graveren op beiden houten manchetknopen. De houten manchetknopen zijn ook leuk als cadeau aan je aanstaande man. Of geef het als cadeau aan je getuigen.

Houten manchetknopen met initialen

Joehoee heeft een brede collectie aan houten manchetknopen voor de man. Eerlijk is eerlijk, een man krijgt vaak te weinig aandacht in de voorbereidingen van een bruiloft. De hoogste tijd je aanstaande man te verrassen of als man voor jezelf een uniek setje manchetknopen aan te schaffen. Kies uit een collectie van houten manchetknopen tot gepersonaliseerde manchetknopen. Verras je man of finish op deze manier je eigen outfit.

PS: het is ook een perfect cadeau voor de mannelijke getuigen op jullie dag.

Gepersonaliseerde manchetknopen

De meest gekozen manchetknopen zijn bij uitstek de houten knopen met eigen initialen. Dit is een gepersonaliseerde accessoire op je bruiloft die je na de bruiloft goed kan blijven dragen bij bijvoorbeeld een pak op je werk. Veel mannen kiezen er ook voor hun trouwdatum te graveren in knoop 1 en hun initialen of de initialen van hun aanstaande vrouw in knoop 2. Zo heb je unieke setje gepersonaliseerde manchetknopen die ook na de bruiloft lang herinneren aan deze mooie dag. Alle reden om ze goed te bewaren en als je ze ziet liggen weer herinneringen op te halen aan jullie dag.

Manchetknopen voor je getuigen

Welke man heeft er niet samen een potje FIFA of Call of Duty gespeeld met vrienden? Getuigen hebben een belangrijke rol op jullie dag en ze op een unieke manier vragen is een hele uitdaging. Houten manchetknopen bieden hierin een uitkomst. Haal de gezellige herinnering naar boven van de vele avondjes gamen en vraag je getuigen door ieder een setje XBOX manchetknopen cadeau te geven. Of kies voor een gepersonaliseerde manchetknopen met een ieder zijn initialen als herkenbaar accessoire op jullie bruiloft.