Herinneringsdoos; bewaar bijzondere momenten

Momenten maken het leven. Soms besef je pas de waarde van een moment als het een herinnering wordt. Verlies ze niet met de herinneringsdoos.

Berken box
Eiken box

Bekende blogs zijn fan

Welk type herinneringsdoos past bij jou?

4 reden waarom je voor de herinneringsdoos van Joehoee.nl kiest

1. Handgemaakt in Nederland

Joehoee! Ik geef je graag een kijkje achter de schermen. Ik ben trots dat de herinneringsdoos van hout 100% ambacht is uit ons eigen kikkerlandje. Het hout is eiken of berken en daardoor erg sterk. Gemaakt om lang mee te gaan en veel spullen in te bewaren.

2. Herinneringendoos van hout voor elk thema

Er zijn veel onderwerpen waar je herinneringen van hebt die je wilt bewaren in een doos. Zo is deze herinneringsdoos van hout geschikt als geboortekist voor herinneringen aan de eerste jaren van een kind. Lees deze blog welke 5 items er in een geboortekist thuis horen. De doos is ook een goede keus voor het bewaren van je vakantiefoto’s van alle reizen die je hebt gemaakt.

Regelmatig horen we van klanten terug dat ze hun bruiloft herinneringen bewaren in deze doos. Als je trouwt krijg je vaak dierbare items die je goed wilt bewaren. Denk aan een brief van je ouders, de trouwakte die is ondertekend of een USB met alle trouwfoto’s erop.

Herinneringen na overlijden wil je levend houden. Ze verdienen een mooie plek. Bewaar ze in deze doos zodat je ze er altijd snel weer bij kan pakken. De herinneringsdoos overlijden heeft een mooie tekst als personalisatie en is van mooi hout is. Geen reden dus om hem op zolder weg te zetten. Je kunt de doos met een gerust hart een mooi plekje geven in je huis.

3. Hoge kwaliteit hout

De dozen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit berken- of eikenhout. De meeste alternatieven op de markt zijn van karton of kwetsbaar hout wat in de prijs een aantrekkelijke keus lijkt. Maar omdat je herinneringen lang wilt bewaren is een kwaliteitsdoos van belang.

4. Een doos van eigen bodem

Joehoee draagt de duurzaamheid een warm hart toe en heeft daarom bewust gekozen om deze herinneringsdoos van hout in Nederland te laten maken door een vakman.