Herinneringsdoos

Home/Herinneringsdoos

Kies je favoriete herinneringsbox en maak je eigen ontwerp. Je start met ontwerpen via de ‘ontwerp maken’ knop nadat je jouw favoriete herinneringsdoos hebt gekozen.

Herinneringsdoos

Home/Herinneringsdoos

Kies je favoriete herinneringsbox en maak je eigen ontwerp. Je start met ontwerpen via de ‘ontwerp maken’ knop nadat je jouw favoriete herinneringsdoos hebt gekozen.

Bewaar je herinneringen…

Ontwerp je eigen herinneringsdoos

Bij Joehoee kun je jouw eigen ontwerp maken. Geen vaste designs waar je verplicht uit moet kiezen.

Op de productpagina kies je uit standaard ontwerpen of ontwerp je zelf je gravering. Kom je er niet uit? Stuur mij dan even een WhatsApp berichtje.

Een doos als herinnering aan geboorte.bruiloft.overlijden.

Er zijn veel onderwerpen waar je herinneringen van hebt die je wilt bewaren in een doos. Zo is deze herinneringsdoos van hout geschikt als geboortekist voor herinneringen aan de eerste jaren van een kind. Lees deze blog welke 5 items er in een geboortekist thuis horen. De doos is ook een goede keus voor het bewaren van je vakantiefoto’s van alle reizen die je hebt gemaakt.

Houten herinneringsdoos voor je bruiloft

Regelmatig horen we van klanten terug dat ze hun bruiloft herinneringen bewaren in deze doos. Als je trouwt krijg je vaak dierbare items die je goed wilt bewaren. Denk aan een brief van je ouders, de trouwakte die is ondertekend of een USB met alle trouwfoto’s erop.

Herinnering aan overleden vader, moeder, kind of baby

Herinneringen na overlijden wil je levend houden. Ze verdienen een mooie plek. Bewaar ze in deze doos zodat je ze er altijd snel weer bij kan pakken. De herinneringsdoos overlijden heeft een mooie tekst als personalisatie en is van mooi hout is. Geen reden dus om hem op zolder weg te zetten. Je kunt de doos met een gerust hart een mooi plekje geven in je huis.

Kies je favoriete herinneringsdoos

Kies je favoriete herinneringsbox en maak je eigen ontwerp. Je start met ontwerpen via de ‘ontwerp maken’ knop nadat je jouw favoriete herinneringsdoos hebt gekozen.

Of kies in de ontwerper een van de meest bestelde ontwerpen. Zo hoef je zelf niks te designen maar heb je wel een gaaf ontwerp. We hebben 3 type herinneringsdozen. Handgemaakt van eiken of berken, of een niet handgemaakte van berken

Herinneringsdoos
berken – groot

Herinneringsdoos berken

Herinneringsdoos eiken

herinneringsdoos baby

Babyspullen die veel in de herinneringsbox worden bewaard:

De tijd met kinderen vliegt voorbij. Cliché maar helaas waar. Ik sta altijd verbaasd hoeveel een kind in 1 jaar leert. Van een slapend, drinkend, lachend/huilend klein wondertje naar een kind dat in sommige gevallen loopt. Vooral het eerste half jaar is intens en vliegt voorbij. Herinneringen liggen sneller achter je dan je zou willen.

Gelukkig hebben we allemaal een smartphone. Waarschijnlijk heb je al meer dan 1.000 foto’s gemaakt van je baby of kind. Maar digitaal is soms ook zo plat. Ik heb zelf behoefte gehad iets tastbaars te bewaren. Maar deze spullen liggen al sneller op zolder dan je zou zou willen.

 • De (serie) echofoto’s (of video) van baby
 • Het eerste setje kleren van kind
 • Favoriete knuffel van vroeger
 • Geboortekaartje en leuke kaartjes van familie en vrienden
 • Een doopkaart of cadeau
 • Een zwaar bevochten zwemdiploma
 • De eerste kindertandjes die uitvallen

Dierbare herinneringen na overlijden

Elk persoon is uniek en elk persoon had zijn eigenaardigheden. Het unieke aan de herinneringsdoos aan bijvoorbeeld je vader of moeder is de persoonlijke gravering die je in de deksel zet. Alles is mogelijk. Een naam met datum van overlijden is een veel gekozen optie. Ik kan me goed voorstellen dat voor jou een ander iets je sterker herinnert aan bijvoorbeeld een van je ouders of kind/baby.

Ouders die van hun baby/kinderen houden en graag herinneringen beleven en bewaren. Of als je een bijzonder cadeau zoekt om een liefdevol persoon te verrassen.

Handgemaakte herinneringsdoos van echt hout

De herinneringsdoos van eiken en berken in de kleine formaten zijn met de hand gemaakt. De grote herinneringsdoos van berken is ingekocht en niet met de hand door Joehoee.nl laten maken. Ik ben best trots dat we ze met de hand maken. De resultaten dat de herinneringsdoos van hout met de hand zijn gemaakt:

 • Erg natuurlijk product met nerven en kwasten.
 • De kwaliteit kan niet beter.
 • Hierdoor kan jouw herinneringsdoos tegen een flinke stoot.
 • De afwerking is naadloos (en niet met nietjes).
 • Het hout is duurzaam verkregen.