Geboortekist

Time flies… hoe vaak hoor je het mensen niet zeggen? En heb je kinderen, dan geldt dit ongetwijfeld vast ook voor jou. Wat worden die kleintjes snel groot! Die baby-, peuter-, kleuterjaren vliegen voorbij.

Toch zijn er veel momenten en spulletjes die je herinneren aan de geboorte of het 1e jaar van je kind. Deze dierbare herinneringen verdienen een mooie plek om in bewaard te worden. Daarom heb ik deze geboortekist ontwikkeld. Volledig handgemaakt in Nederland en te personaliseren met een eigen tekst.

Berken box
Eiken box

Time flies… hoe vaak hoor je het mensen niet zeggen? En heb je kinderen, dan geldt dit ongetwijfeld vast ook voor jou. Wat worden die kleintjes snel groot! Die baby-, peuter-, kleuterjaren vliegen voorbij.

Toch zijn er veel momenten en spulletjes wat je herinnert aan de geboorte, het 1e jaar van je kind of de jonge jaren erna. Deze dierbare herinneringen verdienen een mooie plek om in bewaard te worden. Daarom heb ik deze geboortekist ontwikkeld. Volledig handgemaakt in Nederland en te personaliseren met een eigen tekst.

Welk type herinneringsdoos past bij jou?

5 items voor in je geboortekist

1. Echo foto’s

Weet je nog jullie eerste echo moment? Was jij ook zo verwonderd om te zien hoe klein maar compleet jullie kindje in de buik al was? Na de eerste echo’s volgden waarschijnlijk nog een aantal (pret)echo’s waarvan je elke keer weer een setje foto’s mee kreeg.

Deze foto’s zijn waardevol om in deze bewaardoos te stoppen en herinneren je aan jullie zwangerschap.

2. Geboortekaartje

Grote kans dat jij je eigen geboortekaartje nog hebt liggen. Ergens… op zolder in een oude doos of tussen de papieren. Leuk om van jezelf te hebben. Ook het geboortekaartje van je kind is een must om te bewaren. De geboortedoos voor een eerste jaar van je kind is daarom niet compleet zonder dit kaartje. We bieden ook de mogelijkheid om het design van het geboortekaartje in het hout te graveren. Iets voor jou?

3. De eerste tandjes

Hoe leuk is het dan om sommige bijzondere items te kunnen bewaren op een mooie plek. In de geboortekist bewaar je spulletjes die jou herinneren aan deze jaren netjes bij elkaar. Zo kun je later nog even gluren naar die heel speciale tijd. De kist is handgemaakt in Nederland en helemaal te personaliseren met een eigen tekst.

Ik heb mijn eerste tandjes niet meer, maar het is erg leuk ze te bewaren. Om dat een beetje makkelijker te maken doe je je melktanden in een mooi doosje. Die kan je laten graveren met initialen of een logo. Wil je het Tandendoosje los bestellen? Dat kan!

4. Eerste schoentjes

Stoere Adidas sneakers of een paar laarsjes? Welke schoenen heeft jouw kleine als eerst aan gehad? Of moeten de eerste stapjes nog gezet worden? Als je foto’s van jezelf terugkijkt heb je vast hard gelachen om de mode van toen. Je denkt: “hoe heeft mijn moeder mij deze kleding aan kunnen doen’?

Bewaar de eerste schoentjes of laarsjes van jouw kindje. Kans dat zij er later net zo hard om lachen als jij. Een leuke herinnering.

herinneringsdoos baby

4. Eerste knuffel

Aap is de grootste vriend van mijn oudste zoon. Aap gaat overal mee naar toe; opa en oma, kinderopvang en zelfs naar de supermarkt. Mijn oudste zoon zijn aap heeft zijn been al een keer verloren nadat het in de spaken van mijn fiets kwam. Na een fikse operatie onder de naaimachine was aap weer in het land der levenden.

Die onmisbare knuffel van jouw kind heeft vast net zulke avontuurlijke verhalen:) Alle reden om die te bewaren in een deze geboortekist.